Jelenítsd meg vállalkozásodat online

Megtervezzük az online jelenléted, tartalmat készítünk, weboldalakat fejlesztünk és ügyfeleket szerzünk

Több mint 50 elégedett ügyfél

„Korrekt árak, jó minőségű kapcsolattartás, proaktív hozzáállás. Elégedettek voltunk a szolgáltatással, ajánljuk másoknak is.”

Paulovics Éva – Jobsgarden Kft.

Mire számíts?

Wireframe tervezés

Minden sikeres weboldal elkészítéséhez szükség van alapos tervezésre. Megértjük a céljaidat, perszónákkal reprezentáljuk a közönségedet és megtervezzük a sales funnel-t, ami a céljaid eléréséhez vezet!

Tartalomkészítés

A legjobb SEO és a kimagasló konverzió érdekében megírjuk a weboldalad szövegeit, kiválasztjuk a passzoló képeket és illusztrációkat!

Web design

Mobil-barát weboldalt készítünk WordPress és Divi segítségével. Magas konverziók, zavartalan felhasználói élmény és gyors oldaltöltés a legfontosabb prioritásunk!

SEO és Analitika

Minden lépéssel azon dolgozunk, hogy a weboldalad jó helyezést érjen el a Google keresőben. Ezenfelül integráljuk a Google Analytics és Microsoft Clarity szoftvereket, hogy a céljaid mérhetőek legyenek és jobban megértsük a célközönségedet!

Közösségi Média és Google Cégem

Elkészítjük a közösségi média oldalaid profilképeit, bannereit és megírjuk a bio-dat. Ezenfelül hozzáadjuk a cégedet olyan gyűjtőoldalakhoz, mint a Google Maps, Bing Places és Apple Maps.

Domain, Hosting és Email

Segítünk beregisztrálni a domain nevedet, szupergyors tárhelyeken hosztoljuk a weboldalad és professzionális email címeket készítünk minden kollégádnak!

Szeretnéd, hogy a vállalkozásod látható legyen online?

Foglalj időpontot egy ingyenes konzultációra szakértőinkkel! Megmutatjuk, hogy működnek a profi weboldalak és mire kell figyelned a számodra megfelelő ügynökség kiválasztásakor!

NetCoffee 2023 | © Minden jog fenntartva