Weboldal & Online Marketing 4 hét alatt

Elkészítjük az üzleti weboldaladat, megírjuk a szövegeket, elvégezzük a SEO beállításokat és még egy ajándék Google Ads hirdetési kampányt is felállítunk vállalkozásodnak. Mindezt 4 hét alatt.

Több mint 50 elégedett ügyfél

„Korrekt árak, jó minőségű kapcsolattartás, proaktív hozzáállás. Elégedettek voltunk a szolgáltatással, ajánljuk másoknak is.”

Paulovics Éva – Jobsgarden Kft.

Mit tartalmaz a csomag?

Szövegírás

Minden a szövegírással kezdődik. Megírjuk weboldalad marketing-orientált szövegét, amely az ügyfél szempontjából mutatja be, hogy miért jó Téged választani.

Webdesign

A vállalati arculatodnak megfelelő reszponzív weboldalt készít dedikált designer kollégánk. A weboldal WordPress webmotort és DIVI Vizuális szerkesztőt használ.

Teljes SEO

A csomag tartalmazza az On-site és Off-site SEO-t is, hogy a weboldalad minél jobb helyen jelenjen meg a Google keresőben. Dedikált SEO kollégánk segít a linképítésben.

GDPR

Elvégezzük a weboldalad adavédelmi beállításait.

Analytics

Telepítjük a Google Analytics és Microsoft Clarity szoftvereket.

Google Cégem

Optimalizáljuk a Google Cégem fiókodat is.

Mindezt 4 hét alatt

Velünk nem kell hónapokat vagy éveket várnod arra, hogy weboldalad elkészüljön. Mivel szövegírástól kezdve, a design-on át, egészen a marketingig mindent mi csinálunk, garantálni tudjuk a gyors fejlesztési folyamatot.

Növeld vállalkozásodat online most!

Lépj kapcsolatba kollégánkkal és egyeztessetek időpontot egy ingyenes konzultcióra, ahol felmérjük igényeidet és segítünk kialakítani online marketing stratégiádat.

Ajándék Google Ads 200 000 Ft értékben

Felállítunk vállalkozásodnak egy Google Ads kampányt, amelynek költségkeretét 1 hónapon keresztül mi fizetjük. Tartalmazza az ajándék 100 000 Ft költségkeretet és 100 000 Ft értékű kampánytervezést.

Ajándék 1 év hosting 20 000 Ft értékben

Az első év webhostingot is ajándékba kapod. Sőt, választhatsz .hu, .eu vagy .com domain nevet szintén 1 évig ingyen!

Gyakran ismételt kérdések

Tényleg csak 4 hetet vesz igénybe a fejlesztés?

Igen. Mivel a weboldal fejlesztését a kezdetektől a végéig mi végezzük, így garantálni tudjuk, hogy működőképes, kész weboldalt kapsz a 4. hét után.

Természetesen ha további kéréseid merülnek fel, a jelen csomagnál összetettebb weboldalt szeretnél vagy időközben a változtatnál a weboldal részletein, akkor az idő ennek függvényében változhat. 

Az ajándék Google Ads kampányt a weboldal elkészülte és jóváhagyása utáni héten fogjuk beállítani, hacsak nem szeretnél a hirdetéssel megvárni egy konkrét időpontot (például Karácsonyt vagy Black Friday-t).

Milyen weboldalakat vállaltok?

A jelen csomag maximum 4 aloldalas üzleti weboldalakra terjed ki.

Nem vállaljuk webáruházak, online foglalási felületek, egyedi szoftverek elkészítését, valamint fizetési felületek és más szoftverek integrációját.

Szeretnénk minden ügyfelünknek magas minőségű best-practice megoldásokkal szolgálni, így tartózkodunk az egyedi fejlesztésektől és a nem profilunkba illő projektek vállalásától.

Mennyi aloldal elkészítését tartalmazza a csomag?

A csomag maximum 4 aloldal elkészítését tartalmazza.

Ezek általában a kezdőlap, kapcsolat oldal, konverziók mérésére szolgáló köszönő oldal, illetve egy landing oldal a szolgáltatás vagy termék bemutatására.

Miből tudjátok, hogy milyen szövegeket kell írni?

A kapcsolatfelvétel után kollégánk egy Google Meet megbeszélés során fel fog tenni kérdéseket, amelyből fel tudjuk mérni, hogy pontosan mire van szükséged.

Amennyiben megrendeled a csomagot, küldeni fogunk egy űrlapot, ahol gyorsan és egyszerűen meg tudod válaszolni a szövegíráshoz szükséges összes kérdésünket.

Ha esetleg további kérdések merülnének fel, email-ben fogunk erről tájékoztatni.

Lépj velünk kapcsolatba!

Kollégánk hamarosan keresni fog, hogy megbeszéljétek az online  konzultáció pontos időpontját!

NetCoffee 2023 | © Minden jog fenntartva | Adatkezelési tájékoztató