Üzleti weboldal készítés

A weboldal központi eleme minden cég online megjelenésének. Minden platformról ide érkeznek az érdeklődők, éppen ezért különösen fontos, hogy jól legyen megtervezve és hibátlanul működjön!

„Nem csak egy weboldal...”

Céges weboldalakat készítünk, ezzel párhuzamosan komplex üzleti szolgáltatással tesszük láthatóvá ügyfeleinket az online világban. Az elkészült weboldal keresőoptimalizált és reszponzív lesz, ezzel pedig mérhető forgalomnövekedést érünk el.

Valami egészen mást szeretne? Kérjen ajánlatot!

Célunk

A jó weboldal nem csupán egy mutatós dizájnból és egy jól hangzó szövegből áll. Ha azt szeretnénk, hogy weboldalunk ténylegesen ügyfelekké varázsolja a látogatókat, akkor ennél sokkal több szempontot kell figyelembe vennünk.

A weboldal csak egy alkatrésze az összetett gépezetnek, ami ha megfelelően van megtervezve és beállítva, magától elvégzi a legfontosabb reklám és vevőszerzési feladatokat. A célunk, hogy hasznos weboldalakat készítsünk!

Mit ajánlunk önnek?

Egy minőségi weboldalt

Megjelenést a Google keresőben

Méréseket & Statisztikákat

Egyedi email címet, tárhelyet

Sales Funnel

- A vásárlók egy előre megtervezett úton haladnak végig - 

Szolgáltatásaink szorsan összefüggenek. A jó Facebook vagy Instagram oldal érdeklődőket fog irányítani a weboldalra, ahol az érdeklődőkből vásárlók lesznek. A Sales Funnel felépítését profikra kell bízni, hogy elérjük vele a kívánt hatást. Nem kell több kivitelezőt keresnie és összehangolnia, mi minden kapcsolódó területen jártasak vagyunk.

Nem tudja mi az a Sales Funnel? Nézze meg Wikipedián!

Folyamatos támogatás

- Képzelje el, hogy a vevőszerzés nem egy mindennapi fejfájás -

Még egy igazi veterán üzletembernek is gyakran gondot okoz a marketing és szívesebben koncentrálna a cégvezetés fontosabb feladataira. Mi mindig itt vagyunk, hogy Ön hátradőlhessen egy finom espressot szürcsölgetve, miközben az ügyfelek általunk jönnek.