Ön elmondja, mit szeretne…

Mi megvalósítjuk!

Egyedi szoftver

Webalkalmazás

Internet of Things

Mobil applikáció

Ügyviteli rendszer

…és sok más

Van egy ötletem…

– …szeretném megalkotni a következő Facebookot… – 

Többéves egyedi szoftverek írásában szerzett tapasztalatunk során sok ilyen megkeresést kaptunk. Bár a következő Facebookot még nem alkottuk meg, de több Startup céget segítettünk a kezdetetktől, hogy aztán egy végleges terméket hozzanak létre. Ha azt szeretné, hogy cége szoftverfejlesztési feladatait egy hozzáértő és gyors csapat végezze, miközben Önnek csak a tervezéssel és a többi, nem webes feladattal kell foglalkoznia, akkor jó helyen jár!

Mennyivel jobb lenne ha …

– … a raktárkezelő rendszerem ezt is tudná –

Egy kitartó és sikeres cég életében előbb vagy utóbb eljön az a pillanat, amikor a logisztikai és szervezési feladatait nem tudja már a sablonos, bérelhető szoftverek segítségével ellátni. Mindig van egy aprónak tűnő, de annál lényegesebb probléma, amit jó lenne orvosolni. Egyedi megoldásainknak hála olyan vállalatoptimalizálási szoftverekkel segítjük ügyfeleinket, amelyek arra a problémára nyújtanak megoldást, amelyek tényleg gondot okoznak.

Akik minket választottak…

Eduway.io

Az Eduway egy online oktatási platform, amely a komoly nagyvállalati HR szoftverek tudását hozza el elérhető áron az itthoni KKV szférába. A vizuális tartalomszerkesztőnek hála, a cégek egyszerűen hozhatnak létre oktatásokat a különböző területen dolgozó munkatársaiknak, illetve az kvízek segítségével átlátható statisztikát kapnak az alkalmazottak tudásáról a különböző szakmai területeken.

ÉtkezzJól.hu

Az ÉtkezzJól.hu naponta több száz sportolónak és egészségtudatos ügyfélnek szállít személyre szabott, prémium étrendet Budapesten. A különböző logisztikai feladatokat az általunk fejlesztett, egyedi szoftver segít átláthatóvá tenni, amely az online értékesítéstől kezdve, az allergén hozzávalók kezelésén túl, egészen a kiszállításig figyelemmel kíséri a megrendelt a étrendet. 

Tűz és Munkavédelmi Oktatás

A Tűz és Munkavédelmi oktatás Magyarország első olyan online platformja, amely kifejezetten tűzvédelmi, munkavédelmi és HACCP oktatásokat kínál vállalkozások részére. A platform szabadon elérhető viszonteladók számára is, akik feltölthetik a témához kapcsolódó oktatásaikat, így saját ügyfeleik számára egyedi tananyagot hozhatnak létre.

LakjálJól.hu

A LakjálJól.hu elérhető áron biztosít minőségi étel házhozszállítást Budapesten és környékén. Az ÉtkezzJól.hu egyedi szoftveréhez hasonlóan, itt is egyetlen szoftver kezeli az online értékesítést, a belső folyamatok átláthatóvá tételét, illetve a címek elosztását a futárok között. A weboldal egyik különlegessége az étel rendelési felület, amely egy egyedi AJAX megoldással teszi átláthatóvá a megrendelt ételek elosztását a különböző dátumokon.