Független szállás csomag

Legyen saját online foglalási felületed!

Mi az a független szállás csomag?

Az elmúlt időszak történései miatt egyre több szállásadó szeretne függetlenedni a központosított szálláskereső oldalaktól.
A független szállás csomag segítségével a kezedbe veheted az irányítást! Add ki szálláshelyedet a saját feltételeid szerint, jutalék nélkül! 

Fontos információ!

Mivel a megnövekedett igény ellenére is szeretnénk mindenkinek a legmagassabb szintű szolgáltatást nyújtani, a havi kapacitásunkat 5 szállásra korlátoztuk. Ha nem fogynak el a helyek, szeptemberben induló turnusra augusztus 31-ig van lehetőséged jelentkezni!

Mit tartalmaz a független szállás csomag?

Szállás weboldal

Személyre szabott, egyoldalas bemutatkozó weboldalt készítünk a szállásodnak, hogy az érdeklődők közvetlenül a Te felületeden tájékozódhassanak a szolgáltatásaidról. Megírjuk a szövegeket és összeválogatjuk a legjobb fényképeket!

Online foglalási felület

Saját online foglalási felületet készítünk neked, ahol a Booking-hoz vagy Airbnbn-hez hasonlóan tudnak regisztrálni a vendégek. Bekérheted az adataikat és a felület automatikus email értesítéseket is küld nekik!

Stripe fizetési modul

A foglalási felületbe integráljuk a Stripe bankkártyás fizetési modult, így a vendégek kényelmesen tudnak előre fizetni online! Tudj meg többet a Stripe nemzetközi fizetési megoldásairól itt!

Jelenj meg a Google keresőben

Keresőoptimalizáljuk a weboldalt, így ha valaki rákeres a Google-ben például arra, hogy „Keszthely szállás”, a találatok között a Te weboldalad is meg tud jelenni!

Booking, Airbnb, Szállás.hu szinkron

Időt spórolunk neked azáltal, hogy a saját foglalási felületedet integráljuk a Booking.com-al, Airbnb-vel és Szállás.hu-val, így ha valaki ott foglal, a lefoglalt időpontok automatikusan eltűnnek a weboldaladról is!

Angol, Német és Magyar nyelv

Lefordítjuk a weboldaladat Angol és Német nyelvre is, így az ott található információk külföldi felhasználóknak is hasznosak lesznek. Amennyiben szeretnéd, természetesen további nyelveket is fel tudunk tölteni!

Ajándékokat is kapsz!

Szállás arculat

Elkészítjük a szállásod logóját, arculati kézkönyvét, valamint készítünk neked egy bannert, amit különböző közösségi média oldalakon is fel tudsz majd használni!

Google Cégem, Apple Maps

Segítünk hozzáadni a szállást a Google Maps-hez és az Apple Maps-hez is. Készítünk bannereket és optimalizáljuk a beállításaidat. Írunk neked 3 nyelven email  sablonokat, amikkel megkérheted a látogatókat, hogy értékeljék a vállalkozásodat!

1 év ingyenes hosting, domain

Mindemellett az első évben ajándékba kapsz 1 Gb tárhelyet, 1 db .hu vagy .eu domain nevet és 3 db saját email címet is! Az első év után a webhosting díj 9 900 Ft/év lesz.

+ Videó útmutató

Készítünk neked egy többrészes videósorozatot, ahol megmutatjuk, hogy tudod adminisztrálni a foglalási felületet és weboldalt.

Biztos eredmény garancia

 • Ha az átadást követő 3 hónapban egyetlen foglalás sem érkezik a weboldaladon keresztül és dokumentáltan használod az email sablonokat, ingyen felállítunk neked egy Google Ads kampányt és 3 hónapig mi fizetjük a napi 1000 forintos hirdetési keretet!
 • A projekt elkezdéséhez csak 20% előleg megfizetése szükséges, a többit akkor fizeted, amikor mindent megkaptál!

Szeretnél saját foglalási felületet?

Jelentkezz most és kezdjük meg a saját weboldalad elkészítését, hogy elkerüld a jutalékokat és legyen alternatívád a központosított platformokkal szemben!

A csomag tartalma:

 • Szállás weboldal
 • Online foglalási felület
 • Stripe fizetési modul
 • Keresőoptimalizálás
 • Booking, Aribnb, Szállás.hu szinkron
 • Angol, Német és Magyar nyelv
Ajándékok:

 • Szállás arculat
 • Google Cégem, Apple Maps
 • 1 év domain, hosting
 • Videó útmutatók
 • Email sablonok

599 900 Ft  helyett

Szeptember 15-ig -20% kedvezmény!

csak 479 920 Ft

NetCoffee 2023 | © Minden jog fenntartva