Egyedi szoftverfejlesztés

#Webapplikáció #Mobil app #API #Web3

Szolgáltatásaink segítségével automatizálhatja, optimalizálhatja, valamint skálázhatja vállalata működését, új webes és mobil platformokat hozhat létre, kihasználhatja a jövő technológiai újításait már ma az egyedi szoftverfejlesztés segítségével!

Weboldal készítés

„Nem csak egy szoftver…”

A startégiai tervezéstől kezdve, a UX/UI design folyamatokon és szoftverfejlesztésen át, egészen a bevezetésig figyelemmel kísérjük az Ön által megálmodott  programot. Sosem hagyjuk cserben, az átadás után SCRUM keretrendszert alkalmazva nyújtunk folyamatos támogatást, hogy a szoftver ne csupán jó legyen, hanem egyre jobb!

Ügyviteli szoftver

Értékesítési felület

Adatgyűjtő program

API felületek, integrációk

Szoftver bevezetés

Tanácsadás

Valami egészen mást szeretne? Kérjen ajánlatot!

Online Marketing Szombathely

Jövőbiztos technológiák

– Haladjon mindig egy lépéssel a piac előtt – 

Ügyfeleink tudják, hogy az új ipari forradalom idején nem elég jónak lenni, ők a piac legjobbjai! Versenyelőnyt szereznek azzal, hogy nem a ma megoldásait, hanem a jövő újításait használják, úttörőként járnak egy lépéssel versenytársaik előtt. Folyamatos fejlesztésekkel érjük el, hogy mindez megvalósuljon!

Milyen technológiákat használunk? Kapjon betekintést itt!

Folyamatos támogatás

– Ha segítségre van szüksége, mi mindig ott leszünk –

SCRUM keretrendszer segítségével gondoskodunk arról, hogy a szoftver ne csupán jó legyen, hanem egyre jobb! Folyamatosan megújuló, valamint rendszeresen frissülő szolgáltatással tesszük tökéletessé az ügyfélélményt. Monitorozzuk, hogy mire van szüksége a felhasználóknak és törekszünk arra, hogy minden igény teljesüljön!

Mi a SRUM?  Itt minden fontos információt megtalál!

Honlap készítés

Egyedi szoftverfejlesztés referenciák

Industudium

Online oktatási plaftorm, amely kifejezetten az ipari nagyvállalatokat célozza. Az otthon, telefonról elvégezhető oktatások eredményéről részletes tájékoztatás kap a management, így tökéletes képet tudnak alkotni a vállalat egyes részlegeinek a kompetenciáiról. A marketplace felületen letölthető tréningek megkönnyítik és fenntarhatóvá teszik az új tréninganyagok beszerzését.

Eduway.io

Az Eduway egy online oktatási platform, amely a komoly nagyvállalati HR szoftverek tudását hozza el elérhető áron az itthoni KKV szférába. A vizuális tartalomszerkesztőnek hála, a cégek egyszerűen hozhatnak létre oktatásokat a különböző területen dolgozó munkatársaiknak, illetve az kvízek segítségével átlátható statisztikát kapnak az alkalmazottak tudásáról a különböző szakmai területeken.

ÉtkezzJól.hu

Az ÉtkezzJól.hu naponta több száz sportolónak és egészségtudatos ügyfélnek szállít személyre szabott, prémium étrendet Budapesten. A különböző logisztikai feladatokat az általunk fejlesztett, egyedi szoftver segít átláthatóvá tenni, amely az online értékesítéstől kezdve, az allergén hozzávalók kezelésén túl, egészen a kiszállításig figyelemmel kíséri a megrendelt a étrendet. 

Tűz és Munkavédelmi Oktatás

A Tűz és Munkavédelmi oktatás Magyarország első olyan online platformja, amely kifejezetten tűzvédelmi, munkavédelmi és HACCP oktatásokat kínál vállalkozások részére. A platform szabadon elérhető viszonteladók számára is, akik feltölthetik a témához kapcsolódó oktatásaikat, így saját ügyfeleik számára egyedi tananyagot hozhatnak létre.

Csapatunk

Ágh László Helmut

tulajdonos

Mátyás Norbert

Lead developer

Szalkay Balázs

Frontend fejlesztő

Technológiáink